Bijlow lijkt nieuws te hebben: 'Ik denk dat jullie snel duidelijkheid kunnen verwachten'

Bijlow lijkt nieuws te hebben: 'Ik denk dat jullie snel duidelijkheid kunnen verwachten'

7 reacties 7
Foto: Pro Shots

Justin Bijlow begon zaterdagavond in De Kuip in de basis bij Feyenoord in de competitiewedstrijd tegen Vitesse. De doelman was een tijd niet inzetbaar vanwege een blessure, maar mocht zaterdagavond weer beginnen.

Feyenoord wist uiteindelijk met 4-0 te winnen. Bijlow kreeg weinig te doen. Na afloop van de wedstrijd was de doelman aanwezig bij de persconferentie. Daar vroeg Dennis van Eersel van Rijnmond of het klopt dat Bijlow met Feyenoord in gesprek is over een contractverlenging. 'Ja dat klopt', zegt Bijlow, waarvan het item is geplaatst op de YouTube pagina van Voetbalzone. 'Ik sta daar natuurlijk voor open. Ik denk dat jullie snel duidelijkheid kunnen verwachten.'

Lees ook

Momenteel heeft Bijlow bij Feyenoord een contract tot medio 2025, maar het lijkt er dus op dat de doelman snel zijn contract zal gaan verlengen. De 25-jarige doelman speelde ook al in de jeugdopleiding bij de Rotterdammers. Dit seizoen kwam Bijlow tot dusverre tot drie wedstrijden, waarin hij twee keer een clean sheet haalde.

Lees meer over
Lees ook