Interlandperiode | Ueda valt in tijdens gewonnen wedstrijd

1 reactie 1

Ayase Ueda mocht bij Japan in de tweede helft spelen, tijdens de vriendschappelijke oefeninterland tegen Tunesië. Ueda scoorde niet, maar zag zijn team wel met 2-0 winnen.

Ueda speelde vandaag in Japan met de nationale ploeg. De spits van Feyenoord had geen basisplaats, maar mocht bij een 1-0 voorsprong invallen in de tweede helft. Junya Ito scoorde in de negenenzestigste minuut de 2-0, waardoor de wedstrijd definitief in het slot viel.

Het is voor Ueda goed om minuten te maken, aangezien de centrumspits terugkomt van een blessure en bij Feyenoord ook nog geen volledige wedstrijd gespeeld heeft. Ueda zal afreizen naar Rotterdam en in de komende dagen weer aansluiten bij de selectie van Feyenoord, waarbij nog onduidelijk is of hij zaterdag tegen Vitesse minuten zal maken. Ook zijn concurrent, en basispeler, Santiago Gimenez legt een lange reis af en kan dit weekend nog de gevolgen ondervinden van een jetleg. Feyenoord speelt zaterdag om 21.00 uur in de eigen Kuip tegen de ploeg uit Arnhem.