'Immobile waarschijnlijk fit voor treffen met Feyenoord'

'Immobile waarschijnlijk fit voor treffen met Feyenoord'

10 reacties 10
Foto: Pro Shots

Ciro Immobile is tijdens de wedstrijd Celtic – Lazio Roma geblesseerd uitgevallen. De spits had last van een spierblessure die hem aan de kant hield, meldt de Italiaanse website Solo La Lazio. Maar de aanvaller zou tegen Feyenoord mogelijk weer in de basis kunnen starten, volgende week woensdag in de Champions League.

Tegen Atalanta Bergamo, een 3-2 overwinning voor Lazio, zat de spits niet bij de selectie. Coach Sarri kon geen gebruik maken van de Italiaanse goalgetter. Toch lijkt het erop dat de blessure hem geen parten meer speelt en Immobile klaar is om terug te keren op het veld. De website vermeldt dat Immobile vandaag nog apart traint en hij zeer waarschijnlijk in de loop van de week weer bij de groep aansluit. Lazio Roma speelt zaterdag tegen Sassuolo waarbij verwacht wordt dat Immobile op de bank zal starten. Mocht hij in die wedstrijd minuten kunnen maken, zal de centrumspits én aanvoerder zijn opwachting maken in de basiself van volgende week woensdag, zo schrijft de website.

Lazio Roma kent in de Italiaanse competitie een moeilijke periode. De Romeinen staan op de dertiende plek op de ranglijst en spelen een belangrijke wedstrijd tegen Sassuolo, die één plek boven hen staan. Na het weekend zal Lazio Roma afreizen naar Rotterdam om het daar woensdag 25 oktober om 18.45 uur op te nemen tegen Feyenoord voor de derde wedstrijd in de Champions League. Feyenoord speelt zaterdag thuis tegen Vitesse, waarbij het de vraag is hoe fit een aantal internationals zullen zijn vanwege het vele reizen. Vier dagen later speelt Feyenoord dus de kraker tegen Lazo Roma, een wedstrijd die garant staat voor spanning. Een positieve noot is wel dat Santiago Gimenez zijn Europese schorsing uitgezeten heeft en tegen Lazio Roma weer mag spelen.

Lees ook