Feyenoord O21 wint nipt van Roda JC O21 en bekert door

20 reacties 20
Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord O21 speelde vandaag een bekerwedstrijd tegen Roda JC O21. De wedstrijd werd live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Feyenoord.

Trainer Melvin Boel was toe aan een overwinning, aangezien de laatste overwinning in de reguliere competitie dateerde van de eerste speelronde. Vandaag trad Feyenoord O21 aan in een tussenronde van de beker tegen Roda JC. Roda JC O21 speelt in de derde divisie, op papier een zwakkere tegenstander dus.

De eerste helft was Feyenoord sterker, met twee goals binnen vijf minuten van elkaar. Van der Sluis en Hokke wisten te scoren namens Feyenoord. Maar in de tweede helft kwam Roda toch nog terug, scoorde het eenmaal en werd het de laatste minuten zelfs nog spannend. Einduitslag: 2-1 voor Feyenoord O21.

Opstelling Feyenoord O21:
Berger - Elmensdorp - Valk - Hokke - Candelaria - Zaal - Kleijn - Van der Sluis - Van der Heijden - Rust - Essanoussi