Feyenoorders Oranje op rapport: Een uitblinker, een tegenvaller en een degelijke

Feyenoorders Oranje op rapport: Een uitblinker, een tegenvaller en een degelijke

39 reacties 39
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoorders Lutsharel Geertruida, Quilindschy Hartman en Mats Wieffer speelden gisteren met Oranje in de belangrijke uitwedstrijd tegen Griekenland. Het Nederlands elftal won uiteindelijk met 1-0, in de dagbladen gaan de Rotterdamse spelers op rapport.

In het Algemeen Dagblad zijn ze erg te spreken over Hartman, die vrolijk zijn goede spel van tegen Frankrijk doortrok in de beladen wedstrijd met Griekenland. Een speler die vol bravoure en lef speelt. Wieffer was gemiddeld, soms slordig balverlies, maar wel het vermogen te herstellen. Geertruida had zijn dag niet. In het 5-3-2 systeem lijkt de speler niet de steunpilaar te kunnen zijn die hij bij Feyenoord wel is. 

Cijfers AD:
Geertruida 5, Hartman 7,5 en Wieffer 6,5

In De Telegraaf veelal dezelfde strekking. Geertruida haalde zichzelf uit de wedstrijd met een vroege onnodige gele kaart. Hartman was gewoon wederom degelijk en toont aan dat hij de potentie heeft om de vaste linksback van het Nederlands elftal te worden. Het dagblad wijkt wel af in het beeld van Wieffer. Volgens ex-international Marcel Peeper stak hij te veel af bij zijn kompaan Tijjani Reijnders.

Cijfers de Telegraaf:
Geertuida 5, Hartman 7, Wieffer 5

Lees ook