'Hij was één van de beste spelers'

'Hij was één van de beste spelers'

10 reacties 10
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Martijn Krabbendam en Michel van Egmond bespreken in de Dick Voormekaar Podcast van Voetbal International, gepubliceerd op Spotify, de wedstrijd Atlético Madrid - Feyenoord. De Rotterdammers verloren strijdlustig met 3-2 van de Madrilenen.

Beide heren zijn erg tevreden over de prestatie van Ramiz Zerrouki. "Hij was één van de beste spelers", begint van Egmond. "Hoe is dat mogelijk he, die binnenkomt en veel te snel wordt bestempeld als miskoop, hij zou te veel op Wieffer lijken. Nou, ik heb niemand horen zeggen dat hij te veel op Wieffer leek."

"Ik vind het ook ontzettend knap", gaat Krabbendam verder. "Die gozer komt er in, bijna zonder ritme, die al goed in viel tegen Ajax, viel nu weer goed in en dan speelt hij nu tegen Atlético Madrid alsof hij al jaren met twee vingers in de neus in de Champions League speelt. Gewoon geen balverlies, heel knap." Van Egmond vertelt een belangrijk detail: "Je merkt dat ze elkaar beter maken, iets wat onze grote kale leider (lees: Arne Slot) erin wilde slijpen."

Lees ook