Stengs: 'Ik denk dat we er goed in zaten vanaf moment één'

Stengs: 'Ik denk dat we er goed in zaten vanaf moment één'

1 reactie 1
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Calvin Stengs verschijnt na de verloren wedstrijd tegen Atlético Madrid voor de camera van Feyenoord Media, waarvan het interview is geplaatst op de website van Feyenoord.

Stengs houdt een vervelende nasmaak over aan de wedstrijd, “Ik denk dat we er goed in zaten vanaf moment één.” Feyenoord kwam twee keer op voorsprong in de eerste helft maar moest vlak voor rust toch de gelijkmaker slikken. “Dan weet je dat het stadion een boost krijgt en ze er achter gaan staan, en dan kom je na rust de kleedkamer uit en dan krijg drie minuten later volgens mij ligt hij er weer in, en dan loop je achter de feiten aan”, haalt Stengs aan, hij sprak hier over “leermomenten” omdat dit cruciale momenten in de wedstrijd zijn waarin je geen tegendoelpunt wilt krijgen.

Stengs vond dat Feyenoord redelijk goed het eigen spel kon spelen. “Ik denk dat we ze goed konden terugdrukken waardoor ze het een aantal keer lastig hadden, maar het was niet genoeg”, aldus Stengs.

Ondanks dat Feyenoord weinig weg heeft gegeven tegen een inzakkend Atlético dat loerde op de counter en fouten van Feyenoord, was Atlético uiterst effectief. “Ik denk dat ze vier keer voor de goal komen en drie keer scoren, dat kunnen wij zelf wel wat waar van leren”, zegt Stengs.

Aanstaande zondag staat het duel met PEC Zwolle op het programma, een ploeg die minder weerstand zal bieden dan dat er vandaag is geboden, maar Stengs waakt voor onderschatting. “We moeten gewoon vollebak gaan en van onze eigen kracht uitgaan.”

Lees ook