'Er is Feyenoord echt een kans ontnomen om echt iets unieks te doen'

'Er is Feyenoord echt een kans ontnomen om echt iets unieks te doen'

51 reacties 51
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

In Podcast Feyenoord van FC Rijnmond is uitgebreid teruggeblikt naar de gestaakte Klassieker in de Johan Cruijff Arena. Feyenoord stond op het moment van staken met 0-3 tegen Ajax, dat niets wist in te brengen tegen de ploeg van coach Arne Slot. Volgens de gasten van Podcast Feyenoord was dit een doelbewuste sabotageactie van de harde kern van Ajax, de F-Side. Volgens Dennis van Eersel voorkwam F-Side op deze manier dat Feyenoord een monsterscore ging neerzetten. 'Het was niet bij 0-3 gebleven', aldus Van Eersel.

Volgens zijn FC Rijnmond-collega en naamgenoot, Dennis Kranenburg, kreeg een niet goed spelend Feyenoord de Johan Cruyff Arena alsnog stil. 'Je hoorde helemaal niets.' Volgens Kranenburg is dat vooral heel uniek in een wedstrijd tegen Feyenoord. Juist daarom baalt ook Kranenburg van de actie van de F-Side, vooral omdat de ploeg van Arne Slot gretig en hongerig was naar meer doelpunten. 'Dat wordt dan op zo'n manier de nek omgedraaid', vertelt Kranenburg. 'Vandaag kon Feyenoord echt een hoge uitslag neerzetten in Amsterdam.'

Het is, volgende beide heren van FC Rijnmond, nu vooral de vraag wat voor een beslissing KNVB gaat nemen, in dit geval. Vooral door de drukke kalendar van beide ploegen, wordt het een enorme puzzel om de wedstrijd te laten uitspelen. De voorkeur van de FC Rijnmond-gasten gaat dan ook uit naar de 0-3 eindstand. Een balende Van Eersel is dan ook eerlijk: 'Er is Feyenoord echt een kans ontnomen om echt iets unieks te doen', sluit Van Eersel af.

Lees ook