Kramer: 'Ik denk uiteindelijk wel dat ze daar het voordeel mee gaan halen'

Kramer: 'Ik denk uiteindelijk wel dat ze daar het voordeel mee gaan halen'

5 reacties 5
Bron: Rijnmond.nl
Foto: VK Sportphoto

Komende zondag staat de eerste Klassieker van het seizoen op het programma. Feyenoord gaat met veel zelfvertrouwen naar Amsterdam, terwijl het bij Ajax rommelt.

Michiel Kramer heeft er vertrouwen in dat Feyenoord de drie punten meeneemt uit Amsterdam. 'Als je kijkt naar het team van Ajax en het team van Feyenoord, dan is het zelfvertrouwen bij Feyenoord hoog, en bij Ajax is het eventjes wat minder', zegt Kramer in FC Rijnmond van Rijnmond. 'Ik denk uiteindelijk wel dat ze daar het voordeel mee gaan halen. Als team zijnde vind ik Feyenoord veel beter dan Marseille, en Ajax is gewoon op dit moment een team zonder zelfvertrouwen.' Ajax speelde gisteren nog met 3-3 gelijk tegen Olympique Marseille in de Europa League Feyenoord wist dinsdag in de Champions League te winnen van Celtic FC.

Luka Ivanušec is er zondag niet bij. De aanvaller raakte dinsdag geblesseerd. Dennis van Eersel heeft wel een idee hoe Arne Slot de voorhoede zal gaan neerzetten. 'Ik denk dat het niet zo ingewikkeld is. Ik verwacht dat Paixão naar de linkerflank zal gaan. Gimenez keert terug in de punt van de aanval. Als rechtsbuiten verwacht ik dat Minteh start.' Van Eersel vult er aan toe dat hij verwacht dat Alireza Jahanbakhsh vervolgens als wissel de plek van Minteh zal innemen.

Lees ook