Wellenreuther koos bewust voor Feyenoord: 'Feyenoord is zo speciaal'

Wellenreuther koos bewust voor Feyenoord: 'Feyenoord is zo speciaal'

12 reacties 12
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft met Timon Wellenreuther wederom een prima stand-in voor Justin Bijlow. De Duitse doelman is met Bart Nieuwkoop en Luka Ivanušec de enige spelers in de huidige selectie die kunnen zeggen dat ze al ervaring op het hoogste niveau van het club voetbal de Champions League hebben.

Wellenreuther mocht ooit debuteren tegen Real Madrid als 19-jarige doelman van Schalke 04 toen zijn collega geblesseerd was. De doelman stond zo ineens tegenover Iker Casillas en Christiano Ronaldo. "Wow, dacht ik alleen maar, zulke duels speel je niet iedere week", aldus Wellenreuther in gesprek met Voetbal International.

De doelman gaat nu met Feyenoord, wederom als tweede doelman, spelen in het miljoenenbal. Ondanks dat hij vorig jaar prima presteerde, koos hij bewust voor de tweede plek bij Feyenoord. "Feyenoord is zo speciaal", zegt hij, "net zoals de groep dat was en uiteindelijk het hele seizoen. Alles was speciaal, zó speciaal dat ik ervoor heb gekozen langer te willen blijven toen Feyenoord me de aanbieding deed."

Lees ook