Slot gaat in op keuze voor spitspositie: 'Dat is het voordeel ook weer van deze opstelling'

Slot gaat in op keuze voor spitspositie: 'Dat is het voordeel ook weer van deze opstelling'

4 reacties 4
Bron: Feyenoord.nl
Foto: VK Sportphoto

Feyenoord moet het morgen in de Champions League-wedstrijd tegen Celtic FC doen zonder aanvallers Santiago Gimenez en Ayase Ueda. Gimenez is geschorst vanwege zijn rode kaart in de wedstrijd tegen AS Roma, en Ueda kan niet spelen vanwege zijn blessure.

Slot krijgt de vraag of hij er al uit is hoe hij morgen gaat spelen. De trainer van Feyenoord geeft aan dat waarschijnlijk iedereen wel weet met wie hij zal gaan spelen. 'Dan staan er drie spelers voorin die alle drie in  de spits kunnen spelen, alle drie linksbuiten kunnen spelen en twee van de drie ook nog rechtsbuiten kunnen spelen', aldus Slot tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op de YouTube pagina van Feyenoord

'We gaan het straks nog even met de staf overleggen, we gaan straks nog even trainen en dan zullen we die keuze maken. Maar het is ook niet uitgesloten dat in fases van wedstrijden de spitspositie misschien door verschillende spelers wordt ingevuld. Dat is het voordeel ook weer van deze opstelling. Als je met Ueda of Gimenez speelt, dat zijn allebei een spits.' Volgens Slot kunnen die twee echt alleen in de spits spelen, en kunnen de drie die morgen spelen op meerdere posities uit de voeten.

Lees meer over
Lees ook