De kranten | 'Het spel van Feyenoord heeft alles weg van een Zwitsers uurwerk'

De kranten | 'Het spel van Feyenoord heeft alles weg van een Zwitsers uurwerk'

14 reacties 14
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord en Arne Slot blijven zichzelf ontwikkelen. De Rotterdammers overklasten afgelopen zaterdag sc Heerenveen en deden dat niet op de standaard manier met hoog druk zetten. In de kranten ook aandacht voor de ontwikkeling van Feyenoord en Slot.

In het Algemeen Dagblad zien ze dat Feyenoord op volle toeren draait. 17 doelpunten in de laatste drie Eredivisieduels. Waar Feyenoord onder Slot lang het pressing van Pep Guardiola kopieerde lijkt ook Roberto de Zerbi Slot te inspireren tot een aanpassing in het spel. Feyenoord swingt erop los. Het dagblad kopt dan ook: 'Richting Celtic met een vleugje De Zerbi'. 

In De Telegraaf wordt Feyenoord zelfs vergeleken met een Zwitsers uurwerk. Het spel van Feyenoord is op dit moment zo betoverend en zo vol met automatismen, dat het alles weg heeft van een Zwitsers uurwerk', schrijft het dagblad. Zelfs onbekende aankopen als Ondrej Lingr lijken moeiteloos mee te kunnen. Spelers laten spelvreugde zien en daarmee lijkt Slot het goed op de rit te hebben in Rotterdam.

Lees meer over
Lees ook