Van Hanegem: 'Daar ben ik dus nog helemaal niet zo zeker van'

Van Hanegem: 'Daar ben ik dus nog helemaal niet zo zeker van'

16 reacties 16
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord-icoon en AD-columnist Willem van Hanegem, schrijft in zijn column dat de aankomende Klassieker nog helemaal geen gedane zaak is. 'Want de laatste dertig keer dat Feyenoord naar de Arena moest, rekende vrijwel niemand op een goed resultaat voor de Rotterdammers', schrijft Van Hanegem.

De Kromme probeert op deze manier aan te geven dat voetballen in de Arena, tegen Ajax voor geen één ploeg makkelijk is, waaronder Feyenoord. Ook in het kampioensjaar, onder Slot, ging het volgens Van Hanegem ook maar net goed. 'Maar niemand zal vergeten zijn dat Wellenreuther toen een cruciale redding verrichte', aldus Van Hanegem.

Van Hanegem is dan ook van mening dat, hoe wisselvallig het ook met Ajax nu gaat, Feyenoord het helemaal niet makkelijk gaat hebben in Amsterdam. 'Daar ben ik dus nog helemaal niet zo zeker van.'

 Wél geeft Van Hanegem ten slotte aan dat het eerste half uur tegen sc Heerenveen genieten was, vooral doelend op het spel van Luka Ivanušec en Igor Paixão. 'En dat zeg ik niet zo vaak', aldus Van Hanegem.

Lees ook