Boskamp gecharmeerd: 'Die kan hij zowat niet buiten de ploeg houden'

Boskamp gecharmeerd: 'Die kan hij zowat niet buiten de ploeg houden'

9 reacties 9
Foto: Pro Shots

Feyenoord rolde FC Utrecht met speels gemak op. De Domstedelingen werden slachtoffer van veel nieuwelingen in de vorm van Ivanusec, Stengs en Minteh en dat terwijl Hugo Borst vond dat Feyenoord het slechtste ingekocht heeft van de top drie, daar reageert Boskamp in Veronica Offside uitgezonden op Veronica op: "Die is van die gestreepte ploeg, die moet je helemaal niet serieus nemen." Sneijder reageert daar instemmend op: "Daar sluit ik me helemaal bij aan."

Volgens Boskamp zal Santiago Gimenez er nog een hele kluif aan hebben om Ueda achter zich te houden. "Die spits hè, die kan hij zowat niet buiten de ploeg houden." De concurrentie is zienderogen toegenomen zien de heren aan tafel. Johan Boskamp en Wim Kieft zien nog ruimte voor verbetering. Laatstgenoemde zegt daarover: "Gimenez is ook nog niet eens heel scherp he, hij doet het wel heel makkelijk met z'n linkerbeen. Maar hij laat ook nog een hoop liggen hoor."

Wesley Sneijder zag dat Feyenoord zich niet bovenmatig hoefde in te spannen om Utrecht te overklassen en vond dat de Rotterdammers nog veel meer uit konden halen: "Ik vond nog dat ze veel te mild waren voor Utrecht. Als ze echt top waren geweest was het zomaar 1-10 geweest. Ze waren nog best slordig."

Lees ook