Lof voor uitblinker: 'Ik vind hem echt heel goed'

Lof voor uitblinker: 'Ik vind hem echt heel goed'

5 reacties 5
Foto: Pro Shots

Op donderdag 22 februari mag Feyenoord proberen om nu wel als overwinnaar uit de strijd te komen met AS Roma. Na het gelijke spel in de Kuip moet er in het Stadio Olimpico in ieder geval niet verloren worden om een plek in de achtste finale af te dwingen.

Volgens Johan Boskamp in Veronica Offside, het praatprogramma uitgezonden op Veronica had Feyenoord in het eigen stadion eigenlijk meer verdiend dan een gelijkspel: "Ik vond ze heel goed spelen." Wilfred Genee zag ook dat de Rotterdammers ondanks vele afwezigen goed speelden: "Het was heel erg leuk om naar te kijken." De presentator vraagt aan Boskamp wat hij vond van het optreden van Thomas Beelen: "Beelen? Ik vind hem echt heel goed. Snel in de duels, ondanks die kaart. Ik vind hem echt een hele goede speler."

Kansen in Rome

Wim Kieft denkt niet dat de kansen zijn verkeken voor het team van Arne Slot, gezien de verhoudingen op het veld in Rotterdam: "Ik denk dat ze wel een kans hebben daar hoor." De goalgetter van weleer denkt dat Feyenoord van al die teleurstellende ontmoetingen geleerd moet hebben: "Als je nu al die wedstrijden terugkijkt, zes keer gespeeld en niet één keer de mindere. Maar wel iedere keer verloren."

Ronald Waterreus publiceerde in de Limburger een column waarin hij Arne Slot de grootste ecxuustruus van Nederland noemde. De verliezend halve finalist van de UEFA Cup van 2002 gaf daarmee een nieuwe hoofdstuk aan zijn afkeer tegen Feyenoord. Johan Boskamp wordt door Wilfred Genee gevraagd wat hij van de column vindt, maar kan de woorden van Waterreus maar moeilijk serieus nemen. "Wat interesseert mij nou wat hij allemaal zegt."

Bijlow of Wellenreuther?

Vervolgens komt de discussie over de positie onder de lat ter sprake. Timon Wellenreuther laat andermaal zien dat hij een uitstekende doelman is. Volgens Genee zou het onderhand geen gekke gedachte zijn om de doelman te laten staan, ook als Bijlow terug is. Zover wil Boskamp niet gaan, wel is hij onder de indruk van wat de Duitse goalie laat zien, na zijn mislukte avontuur bij Anderlecht: "Dat heeft hij vorig jaar ook al laten zien toen Bijlow geblesseerd was toch?"

Lees ook