'Wellicht is het weer wachten op mijn kans maar daar ga ik hard voor werken'

'Wellicht is het weer wachten op mijn kans maar daar ga ik hard voor werken'

5 reacties 5
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Bart Nieuwkoop is na twee jaar weer terug bij Feyenoord. Vanavond werd de verdediger 'voorgesteld' aan de pers. Rijnmond was erbij en interviewde de back over de loting en de concurrentiestrijd bij Feyenoord.

"Het is een mooie loting, hartstikke mooie wedstrijden.", begint Nieuwkoop, die al eerder met Feyenoord in de Champions League speelde. "In die groep toen zag je ons groeien naar mate de wedstrijd vorderde. Je kan wel wat meenemen daarvan, maar als je kijkt naar de afgelopen twee seizoenen bij Feyenoord dan denk ik dat dat ook zeker helpt", begint Nieuwkoop in gesprek met Rijnmond op YouTube.

Nieuwkoop werd in zijn rentree tegen Fortuna Sittard al na twintig minuten met rood van het veld gestuurd. "Dat was niet de rentree die ik voor me had gezien. Het was een mooie week met helaas die rode kaart. Het was pittig, ik denk dat ik voor die kaart prima in de wedstrijd zat. Iets te gretig dekte ik door en dat was erg ongelukkig en een beetje pech."

Nieuwkoop heeft zin in de concurrentiestrijd bij Feyenoord. "Concurrentie wil je hebben als speler, daar was ik ook weer naar opzoek. Wellicht is het weer wachten op mijn kans maar daar ga ik hard voor werken", sluit hij af.

Lees meer over
Lees ook