Ivanušec: 'Ik had ze gezegd dat ik hier graag naar toe wilde'

Ivanušec: 'Ik had ze gezegd dat ik hier graag naar toe wilde'

10 reacties 10
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Woensdagmiddag vond de perspresentatie van Luka Ivanušec plaats. De aanvaller, die ook op het middenveld kan spelen, kwam over van GNK Dinamo Zagreb.

In de eerste dagen dat hij in Nederland is zag hij hoe groot en professioneel de club is. De geruchten rondom de komst van Ivanušec waren er al lang, maar het leek uiteindelijk toch lang te duren. 'Er waren belangrijke wedstrijden voor Dinamo, en ik had nog een contract voor twee jaar', aldus Ivanušec tijdens de perspresentatie tegen Rijnmond, die het op YouTube pagina van Rijnmond heeft geplaatst. 'Het was normaal voor mij om de belangrijke wedstrijden te spelen om te proberen de Champions League of de Europa League te halen. Ik had ze gezegd dat ik hier graag naar toe wilde. Uiteindelijk hebben ze me ook gewoon laten gaan.'

Ivanušec kan op meerdere posities uit de voeten. 'Ik kan als linksbuiten spelen, als aanvallende middenvelder. Ik vind allebei de posities fijn. Het maakt voor mij geen verschil. Ik doe mijn best op allebei de posities', aldus de aanwinst van de Rotterdammers.

Lees meer over
Lees ook