1908.nl: 'Deze acht spelers mogen uitkijken naar nieuwe clubs'

1908.nl: 'Deze acht spelers mogen uitkijken naar nieuwe clubs'

59 reacties 59
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

1908.nl heeft een lijstje gepubliceerd van spelers die eventueel (tijdelijk) mogen vertrekken bij Feyenoord. Acht spelers worden in het artikel genoemd.

Neraysho Kasanwirjo is een van de spelers die eventueel mag vertrekken. De verdediger kweam over van FC Groningen maar lijkt bij Feyenoord niet te kunnen rekenenen op veel speelminuten. Er zou interesse zijn vanuit de Eredivisie.

Thomas van den Belt staat ook op het lijstje. Tot op heden lijkt de middenvelder het lastig te hebben bij Feyenoord. De Rotterdammers hopen dat hij zich snel gaat doorontwikkelen, en dat kan bij Feyenoord, maar mogelijk ook okp huurbasis bij een andere club.

Gjivai Zechiël heeft al een aantal keren laten zien wat hij kan. Feyenoord zou open staan om de jongeling op huurbasis te stallen bij een Eredivisieclub.

Quinten Timber zou zowel op huurbasis, als permanent mogen vertrekken mocht er een goede club komen. Er is nog geen club concreet geworden, waardoor het er op lijkt dat de middenvelder zeker de eerste seizoenshelft bij Feyenoord speelt.

Antoni Milambo wordt bij Feyenoord gezien als groot talent, die mogelijk nog verhuurd kan gaan worden. Er zou veel belangstelling zijn.

Javairo Dilrosun heeft nog geen basisplek weten af te dwingen in het elftal van Arne Slot. Hij zou verder mogen kijken naar een andere club, maar hij zou volgens bronnen rond de spelers prima op zijn plek zitten bij Feyenoord, meldt 1908.nl.

Alireza Jahanbakhsh heeft volgens 1908.nl al vroeg in de voorbereiding te horen gekregen dat hij mag uitkijken naar een andere club, maar iets concreets werd het nog niet.

Voor Patrik Wålemark is zowel een verhuur als verkoop te bespreken. Een verkoop is alleen mogelijk als er weinig tot geen verlies wordt gemaakt op de aanvaller.

1908.nl voegt er aan toe dat er momenteel concrete toenadering voor bovenstaande spelers uit is gebleven.

Lees ook