Grasmat De Kuip wint wederom prijs van 'Beste veld van de Eredivisie'

Grasmat De Kuip wint wederom prijs van 'Beste veld van de Eredivisie'

11 reacties 11
Bron: Feyenoord.nl
Foto: FR-Fans.nl

De grasmat in De Kuip is voor de negende keer op rij verkozen tot beste grasmat van Nederland, zo meldt Feyenoord op de website. Donderdagmiddag reikte Evgeniy Levchenko, voorzitter van Spelersvakbond VVCS, de prijs uit voor 'Beste veld van de Eredivisie seizoen 2022-2023'.

Mario Spaans mocht de prijs voor het veldteam in ontvangst nemen. Spaans is de grasmeester die zorgt voor het veld in De Kuip. ‘Dit is voor ons als veldteam natuurlijk de kers op de taart,’ zegt Spaans in een interview met Feyenoord, dat terug te lezen is op de website van de Stadionclub. Spaans is sinds vorig jaar november de grasmeester van Stadion Feijenoord. 

De prijs komt als volgt tot stand. Alle aanvoeders van bezoekende clubs geven een cijfer voor de grasmat. De mat in De Kuip kreeg uiteindelijk het cijfer 4,59 van de vijf. 

Spaans blikt ook alweer vooruit naar het huidige seizoen, dat net onderweg is. 'Ook het lopende seizoen liggen er voor ons weer volop uitdagingen met onder meer de Champions League die eraan komt', legt de grasmeester uit.

Lees meer over
Lees ook