Jansen over mislukte transfer Geertruida: 'Die zullen er ook niet blij mee zijn geweest'

Jansen over mislukte transfer Geertruida: 'Die zullen er ook niet blij mee zijn geweest'

Een week geleden werd bekend dat de transfer van Lutsharel Geertruida, naar RB Leipzig, in duigen viel. De jonge verdediger van Feyenoord zou dichtbij een deal zijn geweest, waar Feyenoord naar verluid rond de dertig miljoen voor zou gaan ontvangen. Toch klapte de deal op het laatste moment. In de KieftJansenEgmondGijp podcast doet Rob Jansen een boekje open over deze mislukte transfer. De podcast is op verschillende platformen te beluisteren.

Jansen geeft aan dat een blessure van een linksbenige speler bij RB Leipzig roet in het eten gooide voor de transfer van de jonge Rotterdammer naar Duitsland. Ook geeft de spelersmakelaar aan dat niemand blij was met het afketsen van de transfer. ‘Voor hem zelf, Geertruida, voor het management en ook voor Feyenoord trouwens. Die zullen er ook niet blij mee zijn geweest’, legt Jansen uit in de KieftJansenEgmondGijp podcast, die onder andere terug te luisteren is op Spotify.

‘Voor Geertruida is het ook wel dramatisch moet ik zeggen. Maar goed, de transferwindow loopt nog hé’, gaat Jansen verder. Op de vraag van Van Egmond of de Feyenoordsupporter toch rekening moet houden met het vertrek van Geertruida zegt Jansen het volgende: ‘Nou dat durf ik niet te zeggen. Maar dat doet het managment bij ons en die jongens begeleiden hem. Die zijn daar druk mee bezig, mét Feyenoord ben ik van overtuigd. Het wil niet zeggen dat het lukt, maar we hebben nog even te gaan.’

Lees ook