Boskamp: 'Natuurlijk zijn we er klaar voor'

Boskamp: 'Natuurlijk zijn we er klaar voor'

13 reacties 13
Bron: Rtl.nl
Foto: Pro Shots

In de voorbeschouwing van de UEFA Supercup zitten analisten Jan Boskamp en Theo Janssen aan tafel. Het liveverslag is te volgen op RTL 7. Voordat de wedstrijd is begonnen of dat er zelfs een voorbeschouwing kan plaats vinden, gaat het nog even over Feyenoord.

‘Natuurlijk zijn we er klaar voor’, zegt Boskamp overtuigd tijdens de voorbeschouwing van de UEFA Supercup, op de vraag of Feyenoord klaar is voor de UEFA Champions League. De voorbeschouwing is te zien op RTL 7. Janssen wijst Boskamp nog wel op het middenveld van de Rotterdammers. De oud speler van onder andere Vitesse vindt dat de spelers in hun speelstijl op elkaar lijken.

Boskamp noemt Kökcü en Szymański als belangrijke spelers die zijn weggeven bij de Stadionclub. De huidige spelers komen veel meer in de bal waardoor de diepte verdwijnt valt Boskamp op. ‘Ik denk dat er nog iets bij moet komen om de ronde door te komen’, voegt Janssen hieraan toe. Hier doelt de ex prof op nieuwe spelers die het elftal zouden moeten gaan versterken.

‘Wat had je anders verwacht’, sluit de oud middenvelder van Feyenoord af, op de opmerking dat hij het helemaal ziet zitten met Feyenoord in de UEFA Champions League.

Lees ook