'Het was geen goed optreden van Feyenoord'

'Het was geen goed optreden van Feyenoord'

9 reacties 9
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Het is Feyenoord niet gelukt om de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen winnend af te sluiten. Met tien man (rode kaart Bart Nieuwkoop) kon de ploeg van coach Arne Slot geen vuist maken tegen Fortuna Sittard.

In de podcast van FC Rijnmond blikken Dennis van Eersel en Dennis Kranenburg ruimschoots terug naar de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. 'De rode kaart voor Bart Nieuwkoop was een essentieel moment', begint Van Eersel, maar volgens de Feyenoord-watcher absoluut niet de reden waarom er niet werd gewonnen van de Limburgers. 'Het was geen goed optreden van Feyenoord', vindt Van Eersel.

Waar het vooral aan lag? Volgens Kranenburg was het vooral Feyenoord-middenveld dat niet goed stond te voetballen. Met Zerrouki, Wieffer en Timber was het geen best middenveld, is Kranenburg van mening. 'Dat zijn drie type middenvelders die op elkaar lijken.' Als het aan Kranenburg lag dan zou hij Stengs op de plek van Timber zetten.

De heren van FC Rijnmond podcast zijn het er allebei over eens dat een échte nummer 10 ontbreekt bij Feyenoord, na het vertrek van Orkun Kökçü. Daarnaast zouden ze beide graag een kwalitatieve speler gekocht zien worden die 90 minuten lang dreigend. Eentje die een wedstrijd kan beslissen. 'Bij Igor Paixão zie je dat bij vlagen.'

Lees ook