Van Hanegem: 'Hij leek fysiek ook minder dan normaal'

Van Hanegem: 'Hij leek fysiek ook minder dan normaal'

10 reacties 10
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord-icoon Willem van Hanegem is in zijn AD-column, die op de website van het Algemeen Dagblad te lezen is, duidelijk in zijn mening, na het teleurstellende gelijkspel tegen Fortuna Sittard: 'Arne Slot zal aan zijn middenveld moeten sleutelen.'

De Kromme geeft nogmaals aan dat de eerste wedstrijd van het seizoen, voor iedere speler, het lastigst is. Vooral omdat er sprake is van een verwachtingspatroon en met die druk kunnen niet alle spelers goed omgaan. 

Mr. Feyenoord, zoals Van Hanegem door veel Feyenoord-supporters wordt genoemd, ergerde zich aan een aantal dingen in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Om te beginnen met de inworpen van Alireza Jahanbakhsh. 'Zelfs als hij het hele veld moet oversteken, moet hij ingooien. Ik zou vooral haast maken.'

Naast de rode kaart voor Bart Nieuwkoop en het matige spel van Feyenoord, is Van Hanegem niet te spreken over de scheidsrechter Rob Dieperink. Volgens hem was Dieperink vooral bezig om te laten zien dat een volle Kuip geen invloed kan hebben op zijn beslissingen.

Als laatst wilde Van Hanegem ook nog iets kwijt over de hele transfer-soap rondom Lutsharel Geertruida. De Kromme is van mening dat het afketsen van de transfer wel degelijk invloed kan hebben op de speler. 'Hij leek fysiek ook minder dan normaal', aldus Van Hanegem in zijn AD-column.

Lees ook