Ueda: 'Ik heb gehoord dat De Kuip altijd vol zit, dus ik kijk er naar uit om voor de supporters te scoren'

Ueda: 'Ik heb gehoord dat De Kuip altijd vol zit, dus ik kijk er naar uit om voor de supporters te scoren'

13 reacties 13
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord maakte donderdag via Twitter bekend dat Ayase Ueda de Rotterdammers komt versterken. De aanvaller komt over van het Belgische Cercle Brugge, waar hij afgelopen seizoen indruk maakte.

In een interview laat Ueda weten dat hij blij is met de transfer. 'Ik ben zeer enthousiast', zegt Ueda in gesprek met Feyenoord Media, waarvan het item is geplaatst op de YouTube pagina van Feyenoord. Op de vraag waarom hij voor de Rotterdammers heeft gekozen is hij duidelijk. 'Ten eerste omdat ik in de Champions League wil spelen en omdat Shinji Ono en Ryo Miyaichi ook voor Feyenoord uitkwamen, wil ik dat ook graag doen.' De aanvaller ziet dat de omgeving en de club groot zijn.

Ueda heeft een favoriete positie in het veld. 'Natuurlijk speel ik graag centraal, maar ik ben bereid om op elke positie te spelen.' De aanvaller zag Ono eerder ook bij Feyenoord spelen. 'Ik zag Shinji Ono spelen toen ik jonger was en ik weet dat ze gepassioneerde supporters hebben. Ik heb gehoord dat De Kuip altijd vol zit, dus ik kijk er naar uit om voor de supporters te scoren. Ik hoop dat ik kan uitgroeien tot een betere speler en hier mijn carrière kan opbouwen, dus hou me maar in de gaten.'

Lees meer over
Lees ook