Slot: 'Er zijn een aantal spelers waar Dennis heel nadrukkelijk mee bezig is'

Slot: 'Er zijn een aantal spelers waar Dennis heel nadrukkelijk mee bezig is'

14 reacties 14
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord lijkt nog niet klaar op de transfermarkt. Deze week presenteerde het Calvin Stengs, maar aan de woorden van Arne Slot te horen lijkt er nog meer versterking onderweg te zijn.

Voor aanvang van de oefenwedstrijd tegen Villarreal CF ging Slot in op de transferperiode. 'Er zijn een aantal spelers waar Dennis heel nadrukkelijk mee bezig is', aldus Slot tegen ESPN. De trainer van Feyenoord reageert ook op de komst van Stengs. 'Het is natuurlijk een speler die we sowieso al langer kennen en in ons achterhoofd hebben gehouden. We waren heel dichtbij een andere speler die niet doorging. Dan verleg je je aandacht weer.' Slot benadrukt dat Stengs voor Feyenoord goed betaalbaar was.

Aanvoerderschap
Vandaag is Justin Bijlow de aanvoerder van de Rotterdammers. 'Trauner en Orkun zijn er niet, dus zijn we de voorbereiding gewoon begonnen vanuit dat principe. Ik heb gezegd dat ik in de eerste weken zal gaan aankijken wie ik / wij de meest geschikte aanvoerder van dit seizoen vinden. Het is nog niet gezegd dat dat Justin is, maar het is wel iemand die dat wel zou kunnen ja.'

Lees meer over
Lees ook