Slot: 'De teleurstelling overheerst natuurlijk'

45 reacties 45
Bron: Rijnmond.nl
Feyenoord is uitgeschakeld in Europa. De Rotterdammers verloren donderdagavond met 4-1 van AS Roma na verlenging. Dat betekent dat de Italianen zich wisten te plaatsen voor de halve finale van de Europa League. Na afloop stond Arne Slot de pers te woord tijdens een persconferentie. 'De teleurstelling overheerst natuurlijk', aldus Slot na een vraag van Dennis van Eersel van Rijnmond, waarvan het fragment is geplaatst op de YouTube pagina van Rijnmond. 'Maar als je er dan uit moet, is het wel prettig dat je in de wedstrijd waarin je er uit gaat, of het dan in de beker tegen Ajax is, of vandaag tegen AS Roma, dat je er uit gaat tegen een zeer sterke tegenstander. En dat je niet met de staart tussen de benen afdruipt, maar dat je vandaag aan de bal een hele goede wedstrijd van Feyenoord gezien hebt', aldus de trainer van Feyenoord. Slot zag dat Feyenoord heel wat standaardsituaties zoals vrije trappen moest verdedigen omdat de Rotterdammers nogal wat vrije trappen tegen kreeg op eigen helft. Ook moest Feyenoord corners verdedigen. 'Dat is ons denk ik heel goed gelukt. Totdat wij uit een ingooi de tegengoal krijgen. Als je dan in de 89e minuut de tegengoal krijgt is dat ontzettend jammer. Maar ik vind niet dat je alleen naar vandaag moet kijken als het om een opgeven hoofd gaat.' Slot benadrukt nog maar eens dat supporters van Feyenoord dit seizoen hebben kunnen genieten van de ploeg.