Danilo: 'Daar hebben we vaker over gesproken'

52 reacties 52
Bron: Feyenoord.nl
Feyenoord wist zich woensdagavond te plaatsen voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker na een doelpunt van Santiago Gimenez. Het bleef lang 0-0 in Friesland maar de aanvaller zorgde uiteindelijk voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Danilo begon woensdagavond op de bank maar viel in de tweede helft in. 'In dit soort wedstrijden moet je karakter tonen', aldus Danilo tegen Feyenoord Media, waarvan het interview is geplaatst op de website van Feyenoord. 'En dat hebben we gedaan. We bleven negentig minuten strijden.' Danilo kwam in de tweede helft niet in de ploeg voor Gimenez, maar ging op de nummer tien positie spelen. 'Door het verloop van de wedstrijd vroeg de trainer mij om als een nummer 10 samen te spelen met Santiago Gimenez. Daar hebben we vaker over gesproken.' De twee aanvallers hadden woensdagavond duidelijk een klik. 'We kunnen op het veld elkaar aanvullen. En dan zie je dat er ook een connectie tussen ons ontstaat. Het is makkelijk om met hem samen te spelen, want hij is altijd in de buurt voor de combinatie. Altijd zoeken naar de juiste positie en die had ik ook zodat ik hem kon laten scoren. Het team deed het geweldig. Zo kijk ik terug en ik ben blij dat ik het team heb kunnen helpen met een assist.' Na afloop vierden de twee spelers samen het doelpunt. 'Ja, het was geweldig. We zijn allebei zeer gelovige personen. We praten hier altijd over, dus dit moment is mooi om te laten zien hoe sterk de kracht van god is en dat Hij altijd bij ons is. Zowel op slechte als goede momenten. We houden vertrouwen in Hem en dan is het mooi om dit samen te vieren.'