De kranten | 'Feyenoord kribbig  na gelijkspel in de hel'

De kranten | 'Feyenoord kribbig na gelijkspel in de hel'

29 reacties 29
Bron: Ad.nl
Feyenoord speelde gisteren gelijk tegen FC Twente, maar wat vooral overheerst is de niet gegeven strafschop in de laatste minuten van de wedstrijd. De Rotterdammers lieten ondanks een 1-0 voorsprong de Tukkers toch terugkomen tot 1-1. Dat Feyenoord nog steeds de koppositie bekleed terwijl de helft van de lastige wedstrijden is geweest, dat zorgt voor voorzichtig optimisme rondom de ploeg. Het Algemeen Dagblad ziet dat ze in Rotterdam de lat hoger leggen dan ooit. Waar Feyenoord normaal gesproken best tevreden was met een gelijkspel in 'de hel van Enschede' overheerst nu vooral het gevoel dat er twee punten verspeeld zijn, net als vorige week in de Klassieker. Volgens het dagblad is: 'Feyenoord kribbig na een gelijkspel in de hel'. Feyenoord liet zich zien, met afjagen, goed voetbal en slimmigheidjes. Het grootste voorbeeld was de in bloedvorm verkerende Justin Bijlow die snel een reserve bal in het veld gooit als zijn doel leeg is. De Telegraaf weet dat je het kampioenschap tegen de kleintjes binnenhaalt. In dat opzicht is Feyenoord goed op weg door vooral de toppers niet te verliezen. Toch overheerst er volgens de krant nog geen kampioensgevoel bij de Rotterdammers. Die als de wedstrijden tegen PSV en AZ ook met een goed gevoel beëindigd worden niet langer weg kunnen lopen voor de favorietenrol.