De kranten | Feyenoord in vorm richting krakers

48 reacties 48
Bron: Telegraaf.nl
Feyenoord speelde gisteren de midweekse wedstrijd tegen NEC Nijmegen. De Rotterdammers speelden in de eerste helft niet goed, maar stonden met rust toch op een 2-0 voorsprong. De tweede helft ging in een lager tempo en zo trokken de mannen van Arne Slot de overwinning makkelijk over de streep. In de kranten staat dan ook vooral dat Feyenoord makkelijk een overwinning binnen haalde en zo aan kop blijft. Het Algemeen Dagblad zag dat Feyenoord schadevrij richting het kwartet belangrijke wedstrijden gaat. De Rotterdammers vergrootte zelfs de voorsprong op FC Twente en PSV. Feyenoord rekende snel af met NEC en kon zo vooruitkijken naar vier belangrijke wedstrijden. Na FC Twente komt PSV op bezoek in de Kuip. Dan volgt de uitwedstrijd tegen Heerenveen, om vervolgens AZ in Rotterdam te ontvangen. De Telegraaf ziet Feyenoord in vorm raken richting de krakers. Feyenoord won met speelsgemak van NEC en zo is er geen vuiltje aan de lucht in de Kuip tegen NEC.