Bijlow: 'Dat we nu wel drie punten mee kunnen nemen en kunnen profiteren is natuurlijk top'

10 reacties 10
Bron: Rijnmond.nl
Justin Bijlow wist zondag met Feyenoord te winnen van FC Groningen. De Rotterdammers waren uiteindelijk met 0-3 te sterk voor de ploeg uit Groningen, waardoor Feyenoord nog steeds koploper is in de Eredivisie. Ajax en PSV verloren dit weekend punten, en Feyenoord wist te profiteren, weet ook Bijlow. 'Dat is natuurlijk top', aldus Bijlow tijdens de persconferentie waarvan een fragment is geplaatst op de YouTube pagina van Rijnmond. Feyenoord had vaker kans om uit te lopen op de concurrenten, maar dat lukte toen niet. 'Dat we nu wel drie punten mee kunnen nemen en kunnen profiteren is natuurlijk top. Ik denk dat we de hele wedstrijd gedomineerd hebben, vooral de eerste helft met super veel kansen. Het enige waar je kritisch op kunt zijn bij ons is dat we meer doelpunten moeten maken en gewoon de wedstrijd op slot moeten gooien. Dat hebben we ook aangegeven in de rust.' Zelf kreeg Bijlow tegen FC Groningen niet veel te doen. 'Ik probeer altijd bezig te zijn met mijn verdediging, met mijn positie in de goal, dat je altijd aan staat natuurlijk. Het is gewoon kwestie van jezelf aan blijven zetten en gefocust blijven.'