Jahanbakhsh: 'Ik heb geprobeerd om mijn actie te maken en gevaarlijk te zijn aan de rechterkant'

44 reacties 44
Alireza Jahanbakhsh moest zondag in de wedstrijd tegen FC Utrecht genoegen nemen met een invalbeurt. De aanvaller viel in de tweede helft in en was direct belangrijk met een doelpunt, waardoor de Rotterdammers uiteindelijk met 1-1 gelijkspeelden tegen FC Utrecht. Na afloop blikte Jahanbakhsh terug op de wedstrijd. 'We wisten dat het een moeilijke wedstrijd zou worden', aldus Jahanbakhsh voor de camera van ESPN. 'Zij hadden één kans, maar hebben wel gescoord. De tweede helft wisten we dat we beter moesten presteren. Ik heb geprobeerd om mijn actie te maken en gevaarlijk te zijn aan de rechterkant.' Feyenoord werd vooral in de tweede helft steeds sterker. 'De laatste vijfentwintig minuten waren we in de positie om meer kansen te creëren. Helaas hebben we de wedstrijd niet gewonnen. We hebben wel de kans gehad om de 1-2 te maken maar dat gebeurde niet.' De wissels aan de kant van Feyenoord vielen allemaal goed in. Jahanbakhsh krijgt dan ook de vraag of trainer Arne Slot niet een keer moet starten met die spelers. 'De trainer beslist de opstelling. De eerste helft hebben we ook niet veel kansen weggegeven. Utrecht is altijd lastig. Na het eerste kwartier waren we beter. We hadden meer balbezit en we hebben geprobeerd om kansen te creëren.'