Danilo: 'En dat is denk ik waardoor wij in de extra tijd die tegengoal kregen'

71 reacties 71
Bron: Feyenoord.nl
Feyenoord verloor donderdagavond in Oostenrijk het Europa League duel van Sturm Graz. Vlak voor tijd scoorde Sturm Graz de 1-0, waardoor het de volle buit wist te pakken. Danilo kreeg de voorkeur boven Santiago Gimenez. Na afloop blikte de aanvaller terug op de wedstrijd. 'Ik ben erg teleurgesteld', zegt Danilo tegen Feyenoord Media, waarvan het interview is geplaatst op de website van Feyenoord. 'Er spelen verschillende emoties binnen het team. Het is erg frustrerend en dat is nog op z'n zachtst gezegd. Dit is wat ik erover kan zeggen.' De aanvaller zag een groot verschil tussen de eerste en de tweede helft. 'We waren hier om de strijd aan te gaan. In de eerste helft ging dat prima. We waren hier om aan te vallen. En we stonden defensief erg goed. Het liep eigenlijk heel goed. We hebben een aantal kansen gecreëerd. Dis is dan voetbal. Zaken kunnen ineens omdraaien. We leren iedere dag opnieuw en zijn bezig met wat wij kunnen verbeteren.' In de tweede helft moest Feyenoord vooral verdedigen, zag Danilo. 'Meer dan in de eerste helft en daardoor gaven we de tegenstander meer vertrouwen. Zij krijgen er weer geloof in. Hun supporters gingen er achter staan in hun eigen stadion. En dat is denk ik waardoor wij in de extra tijd die tegengoal kregen.'