'Ik kan moeilijk zeggen dat het onterecht is, want ik vond Midtjylland beter dan Feyenoord gisteren'

14 reacties 14
Bron: Rijnmond.nl
Het leek er gisterenavond na het spelen van de eerste helft op dat Feyenoord de drie punten zou meenemen in de wedstrijd tegen FC Midtjylland. Uiteindelijk wisten de Denen in de tweede helft twee doelpunten te maken waardoor het in de MCH Arena eindigde in een 2-2 gelijkspel. Dennis van Eersel en Frank Stout blikken terug op de wedstrijd in de FC Rijnmond Podcast. 'Je voelde het als het ware aankomen dat Feyenoord niet ging stand houden', zegt Van Eersel in de FC Rijnmond Podcast van Rijnmond. 'Ik kan moeilijk zeggen dat het onterecht is, want ik vond Midtjylland beter dan Feyenoord gisteren. Als je er dan toch vijf minuten voor het einde nog dicht bij bent, dan is het dat extreem balen.' Van Eersel krijgt de vraag wie hij de Feyenoorder van de week vindt. Hij kiest voor Quinten Timber. De analist neemt ook de wedstrijd van afgelopen zondag nog mee in zijn besluit, toen de middenvelder wist te scoren. 'Maar ik vond hem bij de wedstrijd in Denemarken een van de weinigen die wel het niveau haalde dat we van hem gewend zijn. Ik vond hem sterk, ook als hij onder druk werd gezet door twee of drie tegenstanders, dat hij dan weg draait. Zoekt altijd de oplossing naar voren. Ik vond Timber op het middenveld denk ik wel een van de betere Feyenoorders op de avond dat Feyenoord helemaal niet zo goed was.'