Dilrosun: 'Ik kan niet wachten om de fans te zien in De Kuip'

Dilrosun: 'Ik kan niet wachten om de fans te zien in De Kuip'

Zojuist werd het eerste interview van Feyenoord met Javairô Dilrosun geplaatst op het YouTube kanaal van Feyenoord. Dilrosun blikt terug op de afgelopen dagen waarin de transfer uiteindelijk rond kwam en kijkt ook alvast vooruit.


De buitenspeler gaf aan de afgelopen dagen al met Arne Slot te hebben gesproken. Verder was er vandaag ook de medische keuring en dienden er ook foto’s te worden gemaakt. ‘Feyenoord heeft het vorig seizoen heel goed gedaan’. Ook geeft Dilrosun aan dat hij al eerder sprak met Slot. ‘Toen was eigenlijk gebleken dat hij mij het liefste op de tien positie wilde.’ De nieuwe aanwinst geeft aan dat het hem niet uitmaakt waar hij speelt, hij kan zowel op links als rechts als ook op tien uit de voeten.

Verder geeft hij aan dat het zijn ambitie is om het gat met Ajax en PSV te verkleinen en dat hij ver wil komen in de Europa League. Daarnaast hoopt hij zoveel mogelijk te spelen en bij zoveel mogelijk doelpunten betrokken te zijn. Tot slot wordt er vooruitgeblikt op de Open Dag die voor de deur staat. ‘Ik kan niet wachten om de fans te zien in De Kuip’, aldus Dilrosun.

Klik hier voor de volledige video op het YouTube kanaal van Feyenoord.

Lees meer over:

Discussieer mee! 21 reacties

Gast2624178166

Je plaatst een bericht als Gast2624178166