Bischop: 'Daar moet je gek van worden'

46 reacties 46
Bron: Rijnmond.nl
Feyenoord verloor gisteren in Tirana de finale van de Conference League. De mannen van Rijnmond waren aanwezig in Tirana en zagen daar dat AS Roma met 1-0 te sterk was voor de Rotterdammers. Feyenoord kreeg in de tweede helft nog kansen op de gelijkmaker, maar die werden niet benut. Sinclair Bischop is teleurgesteld. 'Ik heb een enorme kater zonder bier op gehad te hebben vandaag', zegt Bischop in de FC Rijnmond Podcast van Rijnmond. 'Dit is zo'n enorme anticlimax en teleurstelling. Het begon als een mooie trip. We hebben echt heerlijke dagen gehad. Maar een hinderlijke onderbreking was uiteindelijk die wedstrijd weer.' Gernot Trauner maakte in de eerste helft een slippertje waar uiteindelijk de 1-0 uit kwam. De verdediger van Feyenoord ging onder de bal door, waardoor Nicolò Zaniolo kon scoren. 'Dan is één foutje, één slippertje, is dan een hele hele dure', zegt Dennis van Eersel. Kansen voor Feyenoord Frank Stout vraagt aan Bischop wat Arne Slot niet goed heeft gedaan. 'Geen geluk gehad', zegt Bischop. 'Net als al het hele jaar bij Feyenoord. De eerste de beste echte kans tegen is dan meteen een doelpunt. Daar moet je gek van worden. En dan toch de pech dat sommige ballen niet worden afgemaakt. Wat kan Slot er aan doen dat Linssen een honderd procent kans in de extra tijd gewoon niet binnen loopt.' De journalist van Rijnmond geeft aan dat bij een verlenging Feyenoord zo maar eens de wedstrijd naar zich toe had kunnen trekken, aangezien AS Roma er doorheen leek te zitten.