Dessers: 'Ik denk dat dat een soort van knop is die je dan omgedraaid krijgt'

31 reacties 31
Feyenoord speelde zondag gelijk in de topper tegen PSV. De Rotterdammers kwamen in de eerste helft op een 0-2 achterstand, maar maakten in de tweede helft twee doelpunten waardoor het 2-2 werd. Cyriel Dessers blikte na afloop terug op de wedstrijd. Hans Kraay jr. vroeg of er vermoeidheid in de ploeg zat. 'Vermoeidheid vond ik het niet echt', zegt Dessers na afloop tegen ESPN. 'Ik denk dat het eerder iets mentaal is. We kregen geen druk, aan de bal waren we slordig. Als je dan ziet wat we de tweede helft doen, hoe we dan eigenlijk de bovenhand krijgen, terugkomen. Ik denk dat dat een soort van knop is die je dan omgedraaid krijgt.' In de tweede helft werd Feyenoord beter. 'We hebben zeker wel een paar goede kansen gehad. Als je dan toch terugkomt in de extra tijd, dat voelt heel goed.' In de blessuretijd kregen de Rotterdammers een penalty door een handsbal van een speler van PSV. Dessers geeft aan dat het een ongelukkige handsbal is. 'Ik vind het licht. Je kunt hem geven.' De aanvaller geeft aan dat er ook scheidsrechters zijn die hem niet geven.