Schelvis: 'Het inbrengen van Linssen was een enorme stimulans'

10 reacties 10
Bron: Rijnmond.nl
Feyenoord weet diep in de blessuretijd nog een punt te pakken tegen PSV. De Rotterdammers kwamen terug van een 0-2 achterstand. Volgens Emile Schelvis zorgde het inbrengen van Bryan Linssen er voor dat het weer ging lopen bij de Rotterdammers. 'Het inbrengen van Linssen was een enorme stimulans', begint Schelvis tegen Radio Rijnmond. 'Feyenoord ging de verdediging van PSV onder druk zetten, en Linssen speelde daar een belangrijke rol in.' Feyenoord kwam laat in de wedstrijd op gelijke hoogte door een benutte penalty van Cyriel Dessers. Ondanks dat Schelvis het geen terechte strafschop vond, was het gelijke spel wel verdiend. 'PSV was nergens in de tweede helft.' Schelvis ziet dat Feyenoord dit seizoen grote stappen heeft gezet. De analist is met name onder de indruk van de mentaliteit van de Rotterdammers. 'Je verwacht de aansluitingstreffer niet meer en dan valt die toch nog, en dan dwingen ze zelfs de gelijkmaker nog af,' aldus Schelvis.