Slot: 'We hebben ons echt hier als topclub gepresenteerd'

Feyenoord verloor zondag de topper van AZ. In Alkmaar werd het 2-1. De Rotterdammers begonnen goed aan de wedstrijd, maar door twee penalty's kwam de ploeg uit Alkmaar op een 2-0 voorsprong. Na afloop was er discussie of de penalty's terecht waren. 'Ik heb het nog niet terug gezien', zegt Slot tegen ESPN. 'Ik moet eerlijk zeggen, wat heeft dat nu nog voor zin om ze nu nog terug te zien. Het is vervelend. Ik was heel tevreden en heel blij hoe Feyenoord zich vandaag gepresenteerd heeft op 20 / 25 minuten na.' Slot is tevreden over het spel van zijn ploeg. 'We hebben ons echt hier als topclub gepresenteerd. We hebben alleen 20 / 25 minuten heel moeilijk gehad. Je bent duidelijk beter. Je bent aan het wachten tot je zelf een goal maakt. We zaten er echt goed in. Uiteindelijk overheerst wel de teleurstelling van de nederlaag. Dat is voor de stand op de ranglijst niet goed. Plek 1 is voor ons in ieder geval uit beeld. En wellicht voor PSV nog in beeld.'