Slot: 'Daar was ik vooral heel blij mee dat ons dat gelukt is'

Arne Slot zag Feyenoord zondag winnen van NEC. In het Goffertstadion werd het 1-4 voor de Rotterdammers. Door de overwinning blijven de Rotterdammers op plaats drie in de Eredivisie staan. Slot zag dat Feyenoord in de eerste helft niet goed speelde. 'Dat heb ik in de rust ook gezegd ja, dat ik het een hele slechte eerste helft van ons vond', zegt Slot na afloop tegen ESPN. De Rotterdammers kregen wel veel kansen. 'Ik was wel heel blij met het aantal kansen wat we creëerden tegen NEC, ook de eerste helft al. Want dat is niet heel veel ploegen gegeven. Ik was heel ontevreden over het aantal counter kansen dat we weggaven.' De tweede helft speelden de Rotterdammers wel goed. 'De tweede helft was natuurlijk echt uitstekend. Daar geef je volgens mij niks meer weg en hebben we nog legio kansen gecreëerd.' Slot was vooral tevreden over het aantal kansen dat Feyenoord wist te creëren tegen een defensieve tegenstander. 'Daar was ik vooral heel blij mee dat ons dat gelukt is.'