Feyenoord vrouwen tonen karakter en winnen van VV-Alkmaar

Bron: Feyenoord.nl
De Feyenoord Vrouwen 1 hervatten vanavond de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Het speelt vanavond tegen VV Alkmaar V1. De ploeg uit Alkmaar staat op plek zeven, Feyenoord Vrouwen 1 staat op plek vier. De vrouwen wisten het duel tegen VV-Alkmaar met 2-1 te winnen. Het was een moeizame overwinning, dat meldt Feyenoord via haar website. In de eerste helft probeerde Feyenoord het spel te maken, maar wist het nooit echt kansen te creëren. VV-Alkmaar was een aantal keer dreigend, maar wist ook niet door te drukken. Feyenoord kwam op voorsprong dankzij een eigen goal. In de tweede helft kwam VV-Alkmaar terug in de wedstrijd en leek Feyenoord even van slag. De dames wisten de draad echter op te pakken en Romee de Lavoir wist uiteindelijk de winnende goal te maken. Het was een moeizame wedstrijd. Het feestelijkste moment was vooraf toen Manon Melis de Van Hanegem trofee kreeg uitgereikt wefens haar verrichtingen voor de club. Opstelling Feyenoord Vrouwen 1 Weimar, Brandau, Van Diemen, De Ridder, Obispo, Bennink, Rijsdijk, Van Den Goorbergh, Cobussen, Boshuizen, Van de Lavoir. Wisselspelers Feyenoord Vrouwen 1 De Vette, Groenewegen, Schneijderberg, Hendriks, Duijzer, Kagenaar, Conijnenberg, Helderman. Eindstand 2-1 1-0 | Eigen goal 1-1 | Sanne Koopman 2-1 | Romee de Lavoir