UPDATE | 'Feyenoord kan niet voldoen aan wensen van Bazoer'

UPDATE | 'Feyenoord kan niet voldoen aan wensen van Bazoer'

Feyenoord is na het mislopen van Joey Veerman doorgeschakeld naar Riechedly Bazoer, maar ook de middenvelder van Vitesse kan wel eens onhaalbaar blijken voor de Rotterdammers. De Arnhemmers hebben namelijk enkele doelen gesteld voor dit seizoen en daar is de middenvelder een belangrijke schakel in.


Bazoer moet met Vitesse minimaal vierde worden en de bekerfinale is een ander doel dat gesteld is. Thomas Letsch wil zijn middenvelder dan ook niet laten gaan ondanks een contract dat nog zes maanden doorloopt. "Riechedly tikt een erg hoog niveau aan”, zegt de coach in De Gelderlander. "We willen met de gehele kern het nieuwe jaar in. Ik hoop niet alleen dat Riechedly blijft, ik ga ervan uit dat hij blijft.”

Volgens het dagblad is Bazoer door de ambities van Vitesse onverkoopbaar geworden, de Arnhemmers lijken minimaal 2 miljoen euro te willen vangen voor een speler die eind van het seizoen uit zijn contract loopt, het is nog maar de vraag of Feyenoord dat wil betalen. Bazoer neemt elke beslissing van Vitesse voor lief, omdat hij weet dat de club zijn carriėre weer opgang heeft geholpen, daarbij is het voor hem financieel gunstig om pas na afloop van zijn contract een nieuwe club te zoeken.

Update 7-1-2022
Feyenoord lijkt niet te kunnen voldoen aan de financiële eisen van Bazoer. De Rotterdammers zouden geïnteresseerd zijn in de speler van Vitesse maar brachten nog geen bod uit. Nu lijkt het dat dat vooral veroorzaakt wordt door de financiële eisen die Bazoer stelt, dat meldt Feyenoord TransferMarkt op Twitter.

Lees ook

VI: 'Arnesen wil Bazoer naar De Kuip halen en stelt alles in het werk'

Feyenoord wil zich zo snel mogelijk versterken met Riechedly Bazoer, zo meldt Voetbal International op haar website. Frank Arnesen stelt alles in het werk om de middenvelder deze winter naar Feyenoord te halen. Het contract van...

Lees meer over:

Discussieer mee! 288 reacties

Gast1613540148

Je plaatst een bericht als Gast1613540148