Toornstra: 'We hebben wel vaker dat we veel kansen creëren en eigenlijk te weinig scoren'

Bron: ESPN
Jens Toornstra begon woensdagavond op de bank in de wedstrijd in de TOTO KNVB Beker tegen FC Twente. Feyenoord verloor uiteindelijk de wedstrijd met 2-1. Deze eindstand kwam pas op het bord na de verlenging. Toornstra zag dat Feyenoord veel kansen liet liggen in het laatste half uur. 'Als je tot de 80e minuut 1-0 voorstaat dan mag je het eigenlijk ook niet zo ver laten komen als dat we het gedaan hebben', zegt Toornstra na afloop voor de camera van Feyenoord media, die dat heeft geplaatst op Youtube. 'We moeten nu snel de rug rechten. Gauw vergeten en zondag komt er weer een hele belangrijke wedstrijd aan.' Dat Feyenoord de kansen niet weet te benutten is al vaker voorgekomen dit seizoen. 'We hebben wel vaker dat we veel kansen creëren en eigenlijk te weinig scoren.' Volgens Toornstra moet je soms een beetje geluk hebben. 'Vandaag lag het geluk aan de kant van de keeper denk ik, die heel vaak op de goede positie stond en veel ballen heeft tegengehouden', doelt Toornstra op doelman Lars Unnerstall van FC Twente.