'En daarom lijkt een wedstrijd ook wel heel snel slecht en saai'

Bron: Rijnmond.nl
Feyenoord kwam gisteren niet verder dan een gelijkspel tegen FC Twente. In Enschede bleef het 0-0. De eerste helft was niet goed, maar in de tweede helft kregen de Rotterdammers kansen op de overwinning. Deze keer wist Feyenoord niet te scoren. Sinclair Bischop zag dat er na afloop kritisch werd gekeken naar Feyenoord. De analist vindt dat niet helemaal terecht. 'Als je gewoon vijf / zes opgelegde kansen krijgt, is dat in principe goed', zegt Bischop in de FC Rijnmond Podcast van Rijnmond. Vanwege de coronamaatregelen mag er geen publiek aanwezig zijn, iets wat volgens Bischop ook kan zorgen voor saaiere wedstrijden. 'Wat dan ook niet helpt, er is geen publiek. En daarom lijkt een wedstrijd ook wel heel snel slecht en saai.' Bischop zag Feyenoord in de tweede helft een stuk beter voetballen. 'De tweede helft heeft Feyenoord misschien zelfs uitstekend gespeeld. Alleen je scoort niet.' FC Twente had zondag weinig kansen. 'Je hebt geen kans weggegeven. Alleen je scoort niet. Dan kun je al heel snel het etiket van het is niet goed of het is slecht. Dit soort wedstrijden hebben we de laatste tijd wel vaker gehad, en dan won je hem nog in de laatste minuten. Tegen AZ had je thuis echt niet meer kansen.'