'Dit middenveld moet wel het beste zijn sinds het kampioensjaar'

Feyenoord speelde zondagmiddag de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle. Feyenoord wist al in de eerste helft de wedstrijd te beslissen. Alle doelpunten vielen in de eerste helft. Uiteindelijk werd het 4-0. In de rubriek 'Terugblikken met' blikken wij terug op de wedstrijd van afgelopen zondag. We blikken met Edo en Mark, redacteuren van FR-Fans.nl, terug op de winst van Feyenoord. Edo zag dat PEC Zwolle het Feyenoord niet moeilijk kon maken. 'Zoals iedereen gisteren heeft gezien was het een wedstrijd zonder ook maar enige moeite. In de eerste helft werd een aantal keer het tempo flink verhoogd en de efficiëntie zorgde voor de grote ruststand.' Ook Mark zag een gemakkelijke overwinning. 'Je zag al snel waarom PEC Zwolle onderaan staat. Feyenoord had geen enkele moeite en speelde vooral in de eerste helft erg goed.' Door de coronamaatregelen mochten er geen supporters aanwezig zijn in De Kuip. 'Ondanks dat het veldspel uitstekend verliep, had ik persoonlijk wel veel moeite met de afwezigheid van het publiek. Het was toch een beetje saai daardoor in mijn optiek. De tweede helft hielp ook niet, maar dat die helft zo verliep was ook wel goed. Op een laag pitje spelen en niet forceren was de beste optie in mijn ogen.' Dat Feyenoord in de tweede helft gas terug nam had Mark wel verwacht. 'Je wist dat PEC Zwolle in de tweede helft meer zou gaan verdedigen. Ook Feyenoord nam wat gas terug met het oog op donderdag, wanneer Slavia Praag de tegenstander is.' Edo ziet vooral een zeer sterk middenveld. 'Dit middenveld moet wel het beste zijn sinds het kampioensjaar. Aursnes en Kökçü spelen enkel nog goede wedstrijden, Til pakt zijn goals mee en helemaal op de cruciale momenten en Toornstra draagt ook lekker zijn steentje bij als soort van vierde middenvelder.'