Investeringen op komst: 'Er zijn vijf vermogende Rotterdammers opgestaan'

Investeringen op komst: 'Er zijn vijf vermogende Rotterdammers opgestaan'

Feyenoord heeft sportief de wind in de zeilen. Met de minste verliespunten kan Feyenoord op 1 december koploper van de eredivisie staan. Toch wordt de club overschaduwd door bestuurlijke perikelen. In Veronica Inside op de zender Veronica komt Chris Woerts met een update van zaken.


Over de aanstelling van Dennis te Kloese als algemeen directeur is Woerts duidelijk: "Dennis komt donderdag naar Nederland. Hij is vorige week officieel benoemd in de commissarissenvergadering. Hij gaat 15 januari officieel beginnen." Daarnaast weet Woerts te melden dat er grote dingen staan te gebeuren in Rotterdam: "Er zijn vijf vermogende Rotterdammers opgestaan en die gaan 90 miljoen euro in de club stoppen. Dat wordt in tweeën opgesplitst. Ze moeten namelijk Goldman Sachs uitkopen, dan mogen ze de Vrienden van Feyenoord die willen uitstappen uitkopen. Ze willen er niet allemaal uit. Als dit door gaat dan komt het stadion bij Feyenoord weer in eigen beheer."

Volgens Woerts is het niet doorgaan van Feyenoord city één van de twee punten waardoor de investeringen door kan gaan. De andere voorwaarde was dat het orgaan de StiCo wordt opgeheven. Volgens Woerts kan men er pas van uit gaan als er getekend is, maar moet dit voornemen tot wasdom komen.

Lees meer over:

Discussieer mee! 102 reacties

Gast6474072622

Je plaatst een bericht als Gast6474072622