'Feyenoord heeft het kapitaal op het veld, aanvaller gevolgd door Italiaanse topclub'

'Feyenoord heeft het kapitaal op het veld, aanvaller gevolgd door Italiaanse topclub'

Feyenoord presteert dit seizoen tot nu toe boven verwachting. Waar er gezocht moet worden naar miljoenen voor een stadionproject en de bankrekening leeg is, lijkt er op het veld juist kapitaal te staan. Met Justin Bijlow, Orkun Kökçü, Tyrell Malacia en Luis Sinisterra lijkt de toekomst rooskleurig, dat schrijft De Telegraaf.


Bijlow die vast ligt tot 2025 heeft met zijn status bij Feyenoord en als international al een prijskaartje van 25 miljoen euro. Malacia lijkt ongeveer 9 miljoen waard, maar mag niet vertrekken voor minder dan 18 miljoen en Kökçü die vast ligt tot 2025 heeft inmiddels een prijskaartje van dik 12 miljoen euro, waar Feyenoord hem zeker niet voor zal laten vertrekken.

De Colombiaan Sinisterra doet er nog een schepje bovenop en lijkt zomaar er voor te kunnen zorgen dat Feyenoord een transferrecord gaat pakken. Volgens het medium is vooral Sinisterra erg intrek. Een Italiaanse topclub die in de Champions League speelt volgt de Colombiaan al langer en lijkt het transferrecord van Feyenoord er voor te willen verbreken.

Lees meer over:

Discussieer mee! 129 reacties

Gast6195577328

Je plaatst een bericht als Gast6195577328