Driessen: 'Daar mag je natuurlijk wel bepaalde vraagtekens bij zetten'

Bron: Telegraaf.nl
Valentijn Driessen zag Feyenoord ook afgelopen zondag weer winnen en de zegereeks voortzetten. In De Kuip waren de Rotterdammers met 1-0 te sterk voor AZ. Het was weer Cyriel Dessers die Feyenoord de overwinning bezorgde. Het is voor de Rotterdammers de vijfde overwinning op een rij. Dessers is momenteel goud waard voor Feyenoord. Het is voor de aanvaller al de derde keer in zeven dagen dat hij Feyenoord met een doelpunt de overwinning bezorgde. 'Dat is helemaal bijzonder', zegt Valentijn Driessen in gesprek met De Telegraaf, doelend op zijn eerdere doelpunten tegen Sparta en 1. FC Union Berlin. Invalbeurten Dessers kwam in de zomerse transferperiode op huurbasis over van KRC Genk. 'Hij maakt zijn transfer meer dan waard. Alleen hij verziekt het voor zichzelf door iedere keer in de laatste minuut of zelfs in blessuretijd te scoren.' Momenteel gebruikt Slot de aanvaller voornamelijk als invaller. 'Dit betekent dat trainer Arne Slot hem natuurlijk absoluut niet in de basisformatie gaat opnemen. Die gaat blijven spelen met Linssen in de spits en dan Dessers op het moment dat het fout dreigt te gaan, als invaller.' Driessen is ondanks het goede resultaat van Feyenoord tegen AZ toch kritisch op de ploeg uit Rotterdam. 'Het is wel tekenend dat Feyenoord hem drie keer nodig heeft om uiteindelijk de ban te breken', doelt Driessen op Dessers. 'Daar mag je natuurlijk wel bepaalde vraagtekens bij zetten.'