Drie Feyenoorders in elftal van de week

Drie Feyenoorders in elftal van de week

Feyenoord werd gisteren tegen PSV voetballend wel eens overklast, maar vooral de manier waarop verdedigd werd, omgeschakeld in de aanval en hoe het team vooral samenwerkte staat voorop. Met een ruime zege in Eindhoven, hebben een drietal Feyenoorders een plek gekregen in het elftal van de week van De Telegraaf.


Marcos Senesi, Jens Toornstra en Luis Sinisterra mogen hun opwachting maken. Rapporteur van de Telegraaf, Ferdi Vierklau, was vooral te spreken over Toornstra. De middenvelder zit goed in zijn vel, is overal aanwezig op het veld en liet gisteren met twee goals ook nog zien dat hij scorende vermogen heeft. Vierklau daarover: "Wanneer hij een beetje ruimte heeft, lekker in zijn vel zit. Stop hem dan maar eens af."

Ook Senesi, die volgens Vierklau een echte bikkel in de duel is, maar ook voetballend het overzicht kan houden en Sinisterra die altijd zijn acties maakt en met twee assists ook nog eens ontzettend effectief was krijgen een pluim. Sinisterra mag volgens de rapporteur nog wat beter zijn momenten kiezen, maar is met zijn snelheid en actie altijd dreigend.

Lees meer over:

Discussieer mee! 64 reacties

Gast2600065100

Je plaatst een bericht als Gast2600065100