Vervolg van verkoop passe-partouts Conference League

Vervolg van verkoop passe-partouts Conference League

De verkoop van passe-partouts voor de thuiswedstrijden in de Europa Conference League gaat vandaag (woensdag) een nieuwe fase in. In dit bericht lees je hierover meer informatie, die vooral voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes relevant is.


Bijkopen
Vanaf 18:00 uur krijgen seizoenkaarthouders, leden van Het legioen en Junior Kameraadjes de mogelijkheid om (extra) passe-partouts (bij) te kopen, op basis van beschikbaarheid. Zij kunnen per seizoenkaart of lidmaatschap in totaal vier passe-partouts bestellen. Zij zijn hierover ook persoonlijk per e-mail geïnformeerd.

Klik hier om (vanaf woensdag 18:00 uur) direct een passe-partout (bij) te bestellen.

Stadionvulling
De maatregel dat stadions voor tweederde gevuld mogen worden, is vanaf zaterdag 25 september niet meer van toepassing. Dit werd dinsdag tijdens een persconferentie aangekondigd door de Nederlandse overheid. Dit betekent dat er ook bij de thuiswedstrijden van Feyenoord in de Europa Conference League meer plaatsen beschikbaar komen in De Kuip.

Coronatoegangsbewijs noodzakelijk
Ook voor het bezoeken van de komende drie Conference League-wedstrijden dien je naast een geldig wedstrijdticket ook in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Dit kan in de vorm van een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud) of een vaccinatiebewijs (geldig vanaf veertien dagen na volledige vaccinatie). Deze kunnen worden aangemaakt via de CoronaCheckApp of coronacheck.nl. Supporters met een wedstrijdkaart kunnen via Testenvoortoegang een afspraak maken voor een (gratis) sneltest. Voor supporters onder de 13 jaar volstaat een wedstrijdticket om binnen te komen.

Overige informatie
Een seizoenkaart geeft geen recht op toegang. Supporters hebben alleen toegang via het gekochte passe-partout. Goed om te weten: evenals bij de vorige Europese thuiswedstrijden hangen er in het stadion netten tussen het veld en de tribunes, met uitzondering van de Olympiazijde.

Ga voor alle informatie over de kaartverkoop naar Feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

Discussieer mee! 9 reacties

Gast6146960023

Je plaatst een bericht als Gast6146960023