'Die Trauner vind ik zo ongelofelijk goed, dat het lijkt dat Senesi wat vlakker is'

'Die Trauner vind ik zo ongelofelijk goed, dat het lijkt dat Senesi wat vlakker is'

De mannen van FC Rijnmond waren tevreden over het resultaat van Feyenoord tegen Maccabi Haifa. Gisteren bleef het 0-0 in Israel, maar had Feyenoord het beste van het spel en ook de grootste kansen op de overwinning.


Ruud van Os refereert aan de geschiedenis van Feyenoord en vindt daarom het resultaat, ook met nul tegendoelpunten, best prima, maar toch weet de analist dat er meer in had gezeten voor de Rotterdammers. 'Alleen als je de wedstrijd hebt gezien ben je teleurgesteld dat je niet gewonnen hebt', aldus Van Os in de FC Rijnmond podcast van Rijnmond.

Een van de uitblinkers aan de kant van Feyenoord was wederom Gernot Trauner. Ook Marcos Senesi kon dinsdag weer starten, nadat hij een tijdje geblesseerd was. Van Os vond Senesi de afgelopen seizoenen altijd uitblinken in de verdediging. 'Als je hem nu naast Trauner ziet staan. Die Trauner vind ik zo ongelofelijk goed, dat het lijkt dat Senesi wat vlakker is.' Sinclair Bischop is het eens met de woorden van zijn collega Van Os, en refereert aan de laconieke momenten van de Argentijn. 'Ik vind Senesi een klasbak, maar dat soort laconieke momentjes heb ik bij Trauner eigenlijk nog nooit gezien.'

FR-Fans.nl mini poll

Wie vind jij de beste centrale verdediger van Feyenoord

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 43 reacties

Gast5895951371

Je plaatst een bericht als Gast5895951371